Oletko fanittanut kasvavaa määrää verkkopelisivustoja, kuten Pogo, King.Com ja MiniClip, ja mietit, olisiko olemassa valtava mahdollisuus aloittaa oma liiketoiminta?

Katsotaanpa tosiasioita: Neilsen/Netratingsin (suuri yhdysvaltalainen PR-yritys) mukaan markkinat pyörivät maailmanlaajuisesti yli 164 dollaria minuutissa, ja niiden odotetaan kasvavan 412 dollariin minuutissa seuraavan vuosikymmenen aikana. 412 dollaria sekunnissa, mikä on 60 kertaa 60 kertaa, 24 kertaa 365 ja 12 992 832 000 dollaria vuodessa.

Tämä on yli 12 MILJARDIN dollarin vuotuinen ennustettu liikevaihto. Ollaksesi äärimmäisen rikas, sinun ei välttämättä tarvitse omistaa tätä paljon, vai mitä?

Katsotaanpa, mitä tarvitsisit tämän huomattavan miljardimäärän nappaamiseen. Ihmiset menevät tarkoituksella poikkeuksellisen pitkälle saadakseen tämän saaliin, jos heillä on näin paljon rahaa!

Kilpailemaan markkinajohtajien kanssa, jotka eivät missään nimessä anna sinun vain istua ja tehdä sitä puolestasi, tarvitset miljoonia dollareita saadaksesi vilauksen.

Okei, sinulla on tiukka budjetti, eikä sinulla ole yli 1000 dollaria ylimääräistä rahaa. Voit sanoa hyvästit tälle tilanteelle nyt.

Ei pysähdytä tähän – jatketaan analyysia siitä, mitä vakiintuneet, suuret toimijat tarvitsisivat voittaakseen oman “pelinsä” (ei sanaleikkiä …)).

Katsotaanpa seuraavaa:

  1. Pelisi pitäisi olla suunniteltu, kehitetty ja testattu. Voit olettaa, kuinka paljon aikaa yhden pelin luominen, testaaminen ja julkaiseminen veisi, vaikka käyttäisit Intian tai Kiinan kaltaisten kehittyvien talouksien alhaisia työvoimakustannuksia (joissa asuu joitakin maailman menestyneimpiä ja innovatiivisimpia pelisuunnittelijoita).
  2. Kun nämä pelit on kehitetty ja testattu, voit rakentaa laitteistopalvelinjärjestelmän, joka pystyy käsittelemään tuntematonta määrää verkkotaitopelejä millä tahansa selainalustalla, mukaan lukien Internet Explorer, Mac jne.
  3. Varmistaaksemme, että kaikilla on pääsy peleihin ja että jokainen Associate maksetaan ajallaan, perustimme maailmanlaajuisen tukiorganisaation.

Elinkelpoisen ja mahtavan yrityksen luominen, jolla yritetään raivata markkinarako jo nyt valtavilla ja nopeasti kasvavilla markkinoilla, maksaisi todennäköisesti miljoonia.

On mahdollista lyödä vetoa (kirjaimellisesti) siitä, että uusin markkinoille tuleva yritys tarjoaa enemmän resursseja, jotka auttavat sinua rakentamaan liiketoimintaasi. Ihmisillä ei kuitenkaan useinkaan ole rahaa investoida sellaisen tuotteen luomiseen, joka on kilpailukykyinen näillä markkinoilla. Jos olet vielä täällä, ilmeinen ratkaisu on tulla vakiintuneen yrityksen osakkaaksi tai vielä parempi etsiä uusinta. Tämä on ainoa tapa päästä markkinoille.

Mutta varoituksen sana

Tämä tuote vaatii paljon investointeja. En usko, että voit päästä markkinoille osakkuusyhtiönä sijoittamatta ainakin jonkin verran omaa aikaasi ja rahaa.

Voit olla Associate oikealle verkkopelituotteelle. Tarjolla on loistavia kotibisnesmahdollisuuksia. Aloita siis jo tänään.Martingale perustuu useiden satunnaisten tapahtumien keskiarvoon. Sillä on 50-50 mahdollisuus onnistua välittömästi.

Martingale-vedonlyöntijärjestelmällä on sekä positiivisia että negatiivisia puolia.

Positiivista on se, että niin kauan kuin asetat vedon, voit aina saada alkuperäisen panoksesi takaisin jonkin verran korkoa. Tuplaat panoksesi jokaista tappiota kohden. Jos asetat kymmenen punnan panoksen ja häviät, seuraavan panoksesi on oltava kaksikymmentä, neljäkymmentä jne. euroa. Tämä ominaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden voittaa rahansa takaisin ja ehkä jopa hieman talon rahoja.

Tässä kohdassa on se haittapuoli, että pelaajalla on oltava rajattomasti varoja, jotta hän voi varmistaa palautuksensa. Tämä on kuitenkin epätodennäköistä, ja useimmiten uhkapeluri menee konkurssiin.

On ilmeisiä tekijöitä, jotka voivat joko vähentää tai lisätä voittomahdollisuuksia. Nämä todennäköisyydet voivat muuttua sen mukaan, mitä peliä pelaat, kuinka paljon panostat aluksi ja kuinka paljon panostat. Martingale-järjestelmää voidaan käyttää voittomahdollisuuksien lisäämiseen.

Martingaalijärjestelmän avulla on helppo lähteä mukaan suurten panosten vedonlyöntiin. Vaikka voitosta ei ole takeita, voit pelata Martingale-järjestelmää pidempiä aikoja. Lupaus voittaa rahasi takaisin riittää kuitenkin tekemään siitä houkuttelevan vaihtoehdon monille.

Martingale-järjestelmä luottaa satunnaisiin tapahtumiin, eikä ole mitään takeita siitä, että uhkapelaaja voittaa enemmän. On kuitenkin havaittu, että tietyillä numeroilla on tapana esiintyä lähekkäin peräkkäin online-pelisivustoilla.

On kuitenkin mahdotonta luoda automaattista järjestelmää, joka voisi lisätä tai huijata voittomahdollisuuksiasi. Kaikki Martingale-vedonlyöntimenetelmää käyttävät hyvin toimeentulevat uhkapelaajat eivät voi ennustaa, milloin he voittavat.

Lyhyissä jaksoissa pelaaminen on paras tapa voittaa Martingale-vedonlyönnillä. Tätä järjestelmää ei suositella pitkiin peleihin tai suuriin panoksiin (molemmat mahdollisia tällä vedonlyöntijärjestelmällä).

Tätä järjestelmää ei suositella käytettäväksi omalla rahalla. Se on kuitenkin loistava tapa pelata uhkapelejä. Martingale sopii parhaiten kasinolle liittyessäsi saamillesi rahoille, ei koko elämäsi säästöille.