The Brig on täydellinen tapa tutustua maailmaan.The Brigissä on monia matkoja, ja se auttaa sinua ymmärtämään paremmin Capecodin pelaamista ja kolikkopelialaa yleensä.Ei ihme, että monet merimiehet nousevat tähän laivaan ja lähtevät tuntemattomille vesille. He etsivät sekä seikkailua että vaurautta.

Tässä kolikkopelissä on vain 15 riviä ja viisi rullaa, mikä on pienempi kuin keskimääräisessä tarkan rahan online-nimikkeessä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi pettymys. Päinvastoin.Tarjolla on kolme bonustasoa, mikä on paljon pienelle pelille. Bonustasot eroavat toisistaan, mutta ne kaikki tarjoavat palkintona suuren summan rahaa.

Voit nauttia kaikista aluksen tarjoamista eduista käyttämättä rahaa. Käynnistä vain demo, niin saat ne.Tämä on täydellinen niille, jotka haluavat “kokeilla ennen ostamista” tai joilla ei ole rahaa käytettävissään.

Kapteenin huoneet

Kapteenin hytti on aina erinomaisempi kuin muiden hytit.Tähän on legendan mukaan hyvä syy. Sillä ei ole väliä, oletko samaa mieltä näistä syistä, koska meillä on liian kiire ihailla kaunista hyttiä, jota nyt kutsut kodiksesi. Miksi, oi miksi, täällä on ristiriitaisia kuvia?

The Brig on todellakin meriaiheinen verkkosivusto.Jotkin kuvat, kuten meduusat, sopivat kuitenkin paremmin estetiikkaan. Tämän symbolin ja muiden symbolien grafiikka on suunniteltu näyttämään mahdollisimman realistiselta.Muut kuvakkeet, kuten kompassi ja purjehtijanainen, ovat enemmän sarjakuvamaisia. Se ei ole suuri ongelma, mutta se saa pelin näyttämään amatöörimäiseltä ja vähemmän ammattimaiselta. Tämä ei tee brändille hyvää.

Virtual Women Ahoy!

Pyörimme tietämättömänä siitä, että kolme wild-symbolia oli pinoutunut ja laajentunut kuvakkeeksi.Sitten meille esiteltiin bikiniasuinen nainen, joka heilutteli takapuoltaan kolikoiden satellessa hänen ympärillään. Tällaista ei voinut edes kuvitella.Se oli odottamatonta, mutta se ei tuntunut tarpeelliselta pelin kannalta.Jos olisit kalastanut tai harppuunannut valasta, olisimme ehkä olleet enemmän mukana. Tämä tuntuu kuitenkin enemmänkin yritykseltä piristää peliä, joka ei ole sen keskeinen teema.

Valitse helmi

Pelissä on kaksi scatter-symbolia: helmi simpukan sisällä ja vene.Kumpikin voi aktivoida oman bonuksensa, mutta ne voivat myös käynnistää bonuksen, kun molemmat näkyvät samanaikaisesti. Helmi-bonus on yksi bonuskierroksista, jotka voidaan käynnistää jokaisella kierroksella.Se tapahtuu vain, kun ruudukossa on vähintään kolme helmiä sisältävää kuvaketta.

Tällöin sinut viedään mökin sisätiloihin, jossa voit vuorovaikuttaa eri esineiden kanssa etsiessäsi kolmea helmeä.Jos onnistut, saat kolikkopalkinnon, joka ei ole mitään verrattuna helmien aarteisiin.

Taso ei ole haastava, mutta olemme tottuneet bonuskierroksiin, joissa emme pääse pelaamaan. Brig oli miellyttävä yllätys.Se ei ole viimeinen taso, mutta annamme sinun löytää sen, koska se on hauska.

Kapteeni, kapteenini

Capecod Gaming ei ole vielä luonut kauneinta kolikkopeliä, mutta se on tehnyt hyvää työtä kehittäessään interaktiivisen matriisin, jonka sisältö on houkuttelevampi kuin sen ulkonäkö. Halusimme vaihtelua, ja saimme sitä paljon, vaikka estetiikka kaipaisikin pientä hienosäätöä.Kaiken kaikkiaan lopputulos on hyvä.

Bandit Saloon -kolikkopeli

Tervetuloa Bandit Salooniin. Täällä kaikki villeimmätkin spinnausfantasiasi saattavat toteutua. Tämä Capecod Gamingin 5-kiekkoinen 243-toiminen kolikkopeli vangitsee vanhan villin lännen hengen ja antaa vedonlyöjille mahdollisuuden voittaa 2 000-kertainen kolikkopanos.

Videokolikkopelissä on myös sivupeli, jossa on shoot-em-up-bonusrosvo, laajenevat wildit ja 2x wildit.Tämä keskitason volatiliteetin videokolikkopeli voi antaa sinulle maistiaisen amerikkalaisesta unelmasta monien voittomahdollisuuksiensa ansiosta.

The Way of the West

Ah, entisaikojen villi länsi.Yksinkertaisempi aika.Se on myös melko kamalaa. Ennen vanhaan elämä Pohjois-Amerikan rajoilla ei ollut helppoa lainsuojattomien, korruptoituneiden sheriffien ja ahneiden valtion virkamiesten kanssa. Kuumuus, veden puute ja ryömivät ötökät olivat myös ongelma.Vihreä ruoho ja vakiintunut sosiaalinen infrastruktuuri voittaisivat aina!

Länsimaalaistyylisissä peliautomaateissa on tietty viehätysvoima, jota muut peliautomaatit eivät pysty saavuttamaan.Capecod Gamingin Wild West -kolikkopeli on suunniteltu ränsistyneeseen tyyliin puukehyksillä, jotka paljastavat pölyisen, umpikujan kaupungin Teksasin aavikolla.Rullilla olevat symbolit ovat kaikkea sitä, mitä cowboy tai cowgirl tarvitsee selviytyäkseen tässä vaarallisessa ympäristössä.Näihin kuuluvat pari pistoolia, hieman käteistä ja hieno pullo bourbonia.

Wild Wild -voitot

Lupaus loputtomasta omaisuudesta oli pakottavin syy siihen, että ihmiset uhmasivat Villiä länttä ja sen vaaroja.Kolikkopeli ei ehkä ole yhtä vaarallinen ja vaivalloinen kuin aavikko, mutta voittomahdollisuuksia on silti runsaasti.Voit ansaita 243 eri tavalla, joten jokaiselle löytyy jotakin.Jos kuitenkin löydät oikean hahmoyhdistelmän rullilta, voit voittaa 1 000-kertaisen pääpanoksen.

Kolikkoalennukset vaihtelevat 0,01 ja 2,00 krediitin välillä. Tämä kolikon arvo kerrotaan 10x 243 voittotavalla kokonaispanoksen määrittämiseksi. Tämän kolikkopelin RTP on 96,43 %.

Löydät bonuksen My Bootista

Erilaiset bonuskuvakkeet voivat auttaa pelaajia kasvattamaan voittojaan, aina bonuksia aktivoivista scattereista wildeihin. Bourbon-kuvake on erityinen bonussymboli, jota voidaan käyttää paitsi täydentämään voittoyhdistelmiä wildina myös tuplaamaan ne.Bourbon-symboli ei ole ainoa wild-symboli rullilla.Myös villi hevosenkenkä laajenee kattamaan koko rullan, jolle se ilmestyy.

Tässä pelissä on “Wanted”, tietty juliste, joka voi antaa jopa 2 000-kertaisen kertoimen, jos viisi sellaista ilmestyy mihin tahansa kohtaan. Jos kolme tai useampi scatter-bonuskuvake ilmestyy, pelaajan aikomus on mahdollisuus ampua alas joukko rosvoja.Mitä enemmän “Wanted”- tai etsintäkuulutettuja julisteita näkyy bonustoiminnon käynnistämiseksi, sitä suuremmat mahdollisuudet pelaajalla on saada suuria voittoja.

Tämä kaupunki saattaa olla tarpeeksi suuri useammalle länsimaiselle kolikkopelille. Villi länsi on elänyt suosittu teema kolikkopelien pelaajien, lukijoiden, elokuvakatsojien ja videopelien pelaajien keskuudessa. World Matchin Bandit’s Bounty, Bede Gamingin 7 Smokin’ Wilds ja Softswissin West Town ovat laadukkaimpia lännenaiheisia kolikkopelejä.

Mitä hyötyä pyöräytyksestä on?

Bandit Saloonin teema on geneerinen, mutta pelattavuus ja muotoilu on toteutettu erittäin korkeatasoisesti. Tämä peli upottaa pelaajat aitoon villin lännen tunnelmaan ja antaa heille myös mahdollisuuden voittaa suuria voittoja 243 voittotavan ja villien symbolien ansiosta.