Tässä upeassa kasinopelissä  sinut altistetaan Itämaisille kuningattarille, jotka ovat Aasian upeimpia. Tämän upean pelin voimanlähteenä on Microgaming, pelaajalla on 243 erilaista tapaa voittaa, voiton saamisen mahdollisuus tässä hedelmäpelissä on todellinen.

Pelin säännöt ovat todella yksinkertaiset ja ne perustuvat Kiinan kulttuuriin. Maisemana on Keisarin puutarha, joka on kuun valaisema ja luminen. Tämän pelin symbolit vaihtelevat upeista kukista arvokkaisiin jalokiviin. Kun pelaat tätä peliä, niin tapaat Keisarin kauniit tyttäret, jotka ovat todella upeita ja pitkiä.

Asian Beauty Pelin Ominaisuudet

Tämä peli huokuu itämaista viehätysvoimaa. Pelin nimen mukaan, se tarjoaa kauniita kuvia ja sen mukana teemaan sopivaa musiikkia. Kun pelaaja saa voiton, niin peli tarjoaa kirkkaita ja upeita äänitehosteita. Tehosteiden tarkoituksena on luoda tunnelma, jonka tarkoituksena on viedä pelaaja toiseen maailmaan. Tämän pelin grafiikat ovat 2D tyyliset, eivät aivan uusien Microgaming pelien tasoa.

Pelin Upea Pelattavuus

Muista hedelmäpeleistä poiketen, tässä pelissä on todella suoraviivainen pelattavuus. Pelaaja pitää valita joku saatavilla olevista kolikkoarvoista (välillä 0.01 – 0.50) ja laittaa sen jälkeen rullat pyörimään. Valitsemalla + tai – symbolin voit aloittaa pelin. Kun olet käynnistänyt rullat, niin niin pelaaja voi laittaa maksimissaan 10 kolikon panoksen. Se ei voisi olla helpompaa.

Pelin juju on saada samanlaiset symbolit vierekkäisille rullille, alkaen vasemmalta rullalta. Jos pelaaja onnistuu tässä, niin hän tulee saamaan voiton joka vastaa symbolin arvoa. Lootus kukka on arvoltaan pienin, sitten kirsikan kukinto, hopein koru ja sitten kultainen koru, joka on symboleista se kaikkein arvokkain.

Mitä tulee naishahmoihin, niin kaikkein arvokkain on purppura kaunotar, sitten keltainen kaunotar, sininen kaunotar ja lopuksi punainen kaunotar.

Houkutteleva Villi Puoli

Jotta pelaaja voi voittaa 2000 pelimerkin jackpotin, niin hänen pitää saada peräkkäin viisi kaunista logoa. Sen lisäksi että se on arvokas symboli, niin se on myös pelin villi merkki. Tästä syystä sitä tarvitaan korvaamaan muita symboleita, jotta voidaan luoda voittavia yhdistelmiä.

Toinen kiinnostava symboli on hajautus. Se toimii aarrearkkuna pelaajalle, kun he saavat niitä rivissä kolme tai enemmän. Tämän tekeminen tuottaa onnea ja se tarjoaa heille joitain ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksia tarjotaan sen mukaan, kuinka monta hajautusta onnistut saamaan linjalle. Jos sinulla on kolme hajautusta, niin saat 10 ilmaiskierrosta, 4 hajautusta ja saat 15 ilmaiskierrosta ja 20 ilmaiskierrosta kun sinulle on 5 hajautusta.

Peili Seinällä

Yksi pelin kohokohdista on satunnaisesti luotu bonus. Bonus antaa pelaajalle mahdollisuuden voittaa yhteensä 9,000 pelimerkkiä. Kun pelaaja aktivoi pelin, niin neljä kaunista tytärtä ilmaantuvat ruudulle 12 peilin kanssa. Jokaisella kaunottarella on oma kerroin summa. Pelin tarkoituksena on kääntää peilit ja paljastaa kolme samanlaista kaunista tyttöä.